Trgograd d.o.o., Litija
Breg pri Litiji 56
1270 Litija
Slovenija

Trgovina / o prodaji

SVEŽE BETONSKE MEŠANICE
Proizvodnja sveže betonskih mešanic poteka v naših dveh betonarnah, ki zagotavljata maksimalno kapaciteto 100 m3/h. Proizvaja se od manj zahtevnih pa vse do visoko kvalitetnih betonov. Imamo certificirano proizvodnjo po sistemu 2+.
ASFALTNE MEŠANICE
Ponujamo vse vrste asfaltnih zmesi na novo postavljeni asfaltni bazi v Ljubljani. Proizvodnja obsega 180 ton proizvedene asfaltne zmesi na uro. Razpolagamo s preko 40 različnimi zmesmi, katere so tudi vse certificirane po zadnjih veljavnih standardih.
BETONSKI IZDELKI
Proizvajamo eno slojne izdelke in dvoslojne izdelke. Enoslojni izdelki so betonski zidaki, vogalniki, elementi za oporni zid, v zadnjem času pa za podjetje OMG BI d.o.o. iz Vrhnike proizvajamo betonske plašče za njihov dimniški sistem. Vsi izdelki so certificirani po sistemu 2+.
Dvoslojni izdelki so tlakovci in robniki. Izdelki so certificirani po sistemu 4.
NASIPNI MATERIALI, TAMPONI, PESKI
Prodaja se nasipni material, kjer frakcija ni določena (zgolj odstreljeni), tampone ( 0-32 mm, 0-63 mm) in betonske peske (0-4mm, 4-8mm, 8-16mm, 16-32mm).
PREDELAVA GRADBENIH ODPADKOV
Gradbene odpadke se sprejema v kamnolomu Kmetov pruh, in sicer vse tipe gradbenih odpadkov, za katere ima podjetje okoljevarstveno dovoljenje. Odpadki se sprejemajo po predhodnem naročilo (vsaj za večje količine), podjetje lahko zavrne pošiljko, v kolikor gradbeni odpadek ni v navedeni klasifikacijski skupini, za katero ima podjetje okoljevarstveno dovoljenje.